Heb je nog niet veel verstand van tuinieren? Hemmer Groen biedt nu ook kant-en-klare tuinpakketten aan vol biologische planten. Wil je bijen en vlinders trekken? Daar heeft Hemmer Groen het Borderpakket Bijen & Vlinders voor. Schaduwtuin? Daar is het Borderpakket Schaduw voor, goed voor 4 vierkante meter. De balkonpakketten zijn er voor zon, half-zon en schaduw. Alles biologisch gekweekt.

Webshop Hemmer Groen werkt samen met biologische kwekerij Verhoeven in Brabant. De kwekerij, pionier op het gebied van grootschalige biologische kweek van tuinplanten, kweekt de planten niet alleen, Verhoeven verpakt en verzendt de orders ook.

De voorverkoop van de pakketten en de losse planten is inmiddels gestart via de webshop van Hemmer Groen. De planten worden verstuurd vanaf 14 april. "Lokaal gekweekte biologische planten uit onverwarmde kassen groeien gewoon met het tempo van de natuur mee. In tegenstelling tot de planten die je nu al vol in bloei ziet staan bij de bouwmarkten en tuincentra. Kweek zonder extra warmte en van dichtbij, dat scheelt een heleboel CO2", zegt Hidde Hemmer van Hemmer Groen.