Hemmer Groen BV ontzorgt uw tuin

365 dagen een nette tuin

Hemmer Groen BV  is sterk in onderhoud van tuinen. Het hele jaar door mag uw tuin er goed verzorgt uit zien. Wij horen u denken, kan dit? Absoluut, ook in de herfst en de winter kunt u volop genieten van uw tuin. Door een doordachte compositie van borders, gazon en beplanting, met de juiste kleuren en met fraaie ornamenten is uw tuin een lust voor het oog. Zelfs onder een dik pak sneeuw. Goed onderhoud is belangrijk!

Uw tuinonderhoud geheel op maat

Geen tuin is hetzelfde; daarom geldt ook voor het onderhoud dat het wordt afgestemd op uw unieke tuinsituatie, maar ook op uw wensen. Zo heeft privacy soms meer prioriteit en creëren wij dat met doordachte en mooie oplossingen. Soms hecht men erg aan de tuin met betrekking tot de flora en fauna. Wij zorgen ervoor dat dit het gehele jaar mogelijk is. Met goed onderhoud kan de tuin 365 dagen mooi zijn en voldoen aan de wensen van u als eigenaar.
Mogelijke werkzaamheden
Waar kunt u aan denken als het gaat om onderhoud? Bijvoorbeeld het maaien van het gazon, het op tijd en vakkundig snoeien van planten en bomen, het verwijderen van afgestorven groen en het onkruidvrij houden van de tuin.  Hemmer Groen BV  is bovengemiddeld goed thuis in het op peil brengen en onderhouden van de bodemgesteldheid van uw tuin – de basis van al het moois. Het onderhoud van uw gazon is een kwestie van vier seizoenen. Wij maaien, verticuteren, bemesten en zaaien waar nodig. Zo zorgen wij voor een optimaal verzorgd gazon zonder onkruid en mos.

Abonnementen

Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw tuin bieden wij ook onze onderhouds-abonnementen aan. Bij sommige relaties komen we vier keer per jaar een dag, bij anderen iedere week 4 uur in het hoogseizoen. Factoren als de grootte van uw tuin, de complexiteit van de aanwezige beplanting , uw wensen en budget spelen allemaal een belangrijke rol bij het soort onderhouds-abonnement: altijd 100% op maat. Over ontzorgen gesproken!